martes, 2 de noviembre de 2010

Lleida Business Angels assistirà a la Winter University de la EBAN

Els propers dies 18 i 19 de novembre Lleida Business Angels assistirà a la Winter University organitzada per la European Business Angel Network (EBAN) que tindrà lloc al parc tecnològic Sophia Antipolis, proper a Cannes, França.

Allí mantindrà contactes amb altres xarxes de business angels europees, que ja va iniciar durant la Acadèmia de la Ready for Equity, el passat mes de setembre a Gyor, Hongria. Hi té programades reunions amb els partners del programa.

A més, presentarà de manera informal a xarxes de business angels franceses dos dels projectes que té en cartera a xarxes de business angel de Montpellier, Toulouse i la sectorial d'esports de France Angels.

Per últim també donarà inici al treball de recerca d'un programa dins la Asociación Española de Business Angels (AEBAN), presidida per Juan Roure, de benchmarking d'altres xarxes de business angels nacionals europees (IBAN d'Italia, France Angels, BBAA, Regne Unit, BAND, Alemanya) que lidera en Joan Carles Piñol, director de Lleida Business Angels.


No hay comentarios:

Publicar un comentario